Onzin uitkramen is nog steeds niet moeilijk

Dat het niet moeilijk is, dat ga ik bewijzen in deze blog.

Ongeveer 18 jaar geleden begon ik te schrijven op een forum voor jonge mama’s.
Cute baby’s genaamd. Een stel vrouwen, en een enkele man schreven daar over de alledaagse dingen betreft de zwangerschap, bevalling, poepluiers, spuugdoekjes en alles wat in een normaal gezin voor komt.

Ik, als moeder van 3 spruiten, welke ik gekregen heb binnen 3 jaar en 3 weken, was daar één van de ervaren mama’s. En vond het leuk om daar over te schrijven.
Op dat moment begon ik mijn blogs onder de noemer: “Mama Marie heeft weer wat!”
De blogs waren leuk en herkenbaar. Soms met een boodschap.
Later begon ik mijn eigen weblog Anne’s Gebazel. Schrijven ging me gemakkelijk af, soms niet altijd in foutloos Nederlands. Dat was niet zo erg, zo lang ik het maar nooit had over “me kind, me hond/hubbie/mannetje, enigste en zo wie zo”. Je kent het wel. Mijn nekharen gaan nu al overeind staan.

Op een gegeven moment had ik zoveel blogs. en werd er zo vaak gezegd “ga eens een boek schrijven”, dat ik in 2012 mijn verhalen heb gebundeld, en uit heb laten geven. Nu moet je niet denken dat ik daar ontzettend rijk van ben geworden, maar het was meer voor mijn eigen plezier.
Overigens, het boek is nog te bestellen. Heb je interesse, mail me.

We zijn nu anno 2020. Het is een rare tijd. Het is een rot jaar, en gelukkig hoef ik me daarin niet het enige slachtoffer in te noemen, en die gigantische slachtofferrol aan te nemen, want heel de wereld heeft last van Corona.
En zelfs vandaag, 2 oktober 2020 blijkt president Donald Trump en zijn partner Melania besmet te zijn met het corona virus. Was het Trump niet die zei dat injecteren met chloor een mogelijke oplossing zou zijn? Nou…..Donnie?? Wat let je….ga jij eerst, of jouw Melania?

Corona, ofwel Covid19 dwingt je anders te leven, en anders naar het leven te kijken. En dat is iets wat niet makkelijk is als jouw eigen gewoontes vastgeroest zijn. Opeens kun je niet zomaar meer op vakantie, of impulsief met een grote groep uit eten. Wordt je geacht thuis te werken waar het mogelijk is, of je neemt de nodige maatregelen om het voor iedereen safe te houden.

En aangezien ik zelf al maanden thuis werk, en dat soms ook wel begint te vervelen, zocht ik naar een uitlaatklep. En terwijl ik op het internet aan het zoeken was naar een nieuwe hobby, werd ik gewezen op het starten van een blog. En ja…waarom heropen je Anne’s Gebazel dan niet? Dat dus…

Zie je wel dat onzin uitkramen niet moeilijk is?
Tot de volgende keer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s