De groente & fruit box van Lidl

Sinds ongeveer anderhalf jaar ben ik fan van de Too Good to go app.
Ken je deze nog niet? Dan leg ik het je hier uit.

Too good to go pakt voedsel verspilling aan, en middels de app kunnen plaatselijke ondernemers zich aanmelden om mee te doen. En met succes! Voor een prikkie kun jij een voucher kopen van je favoriete plaatselijk bakker of supermarkt(Ook biologisch), of misschien doet dat leuke eet tentje bij jou in de buurt ook wel mee.

Bij mij in Arnhem doen de Coop en de Spar volop mee. Bakker Bart ook, en ook wat lokale bakkers hier op loop afstand.
Bieden zij op de app hun “magic box” aan, dan kun je voor een bepaald bedrag deze box aanschaffen, en op een afgesproken tijdstip op halen.
Het enige wat jij dan moet doen, is een grote tas mee nemen, en je mobiel, want daar staat je voucher op die je weg moet swipen. Makkelijker kan niet.

Too good to go is verslavend! Zeker als die ene warme bakker bij jou in de buurt je s’avonds de heerlijkste broodjes, gebakjes en andere lekkernijen meegeeft. En het meeste kun je invriezen, dus dat is mooi meegenomen.
Het gevaar van mijn kant is, dat ik van een bepaalde bakker een keer 3 vouchers heb gekocht, en mijn achterbank zo vol met brood en lekkernijen lag dat ik voor ruim een half jaar voldoende had.

En dan deel ik uit. Aan mijn kinderen, mijn ouders, en zelfs aan mijn ex man omdat daar immers ook 2 van mijn 3 kinderen wonen.
Dus ik ben wat voorzichtiger geworden, en het voordeel is nu ook dat je een voucher kunt annuleren. Ideaal voor mij dus.

Maar sinds kort, is Lidl de allergrootse favoriet van alle Too good to go gebruikers. Lidl biedt iedere avond een groente & fruitbox aan ter waarde van € 2,99
En ik heb het nu door… want hier in Arnhem zijn 4 Lidl’s welke dagelijks tussen 19.15 uur en 19.30 uur de boxen aanbiedt. En zie je hem op je app, dan moet je direct reserveren. Want knipper met je ogen…. dan is het weg.

En op de bovenstaande foto zie je wat er in zo’n box kan zitten voor die € 2,99
Niet gek toch??? Hier heb je dus voor een prikkie voor 3 a 4 dagen groente en fruit.
Nu nog bedenken wat te gaan eten, of wellicht food preppen om in te kunnen vriezen.

Wil jij meer weten over Too good to go?
Lees dan hier onder de blogs!

https://toogoodtogo.nl/nl/blogGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s