Nemo op een tegeltje!

on

In januari 2021 is het alweer 3 jaar geleden dat we onze lieve Nemo in hebben laten slapen. Nemo was echt alles voor ons. Als er een dier was dat liefde en troost gaf was hij het.

Niet zo gek dat ik toch iets van Nemo in huis wilde hebben. Aan mijn afzuigkap hangt een zakje met wat haartjes van hem. Bijna had dat zakje de verhuizing niet overleefd. Een foto van hem in huis had ik nog niet.
Tot vorige week!

Ik kwam op de website Tegeltjes.com, en wist in 1 keer…. Nemo moet op een tegeltje.
Direct zijn mooiste foto geselecteerd, en binnen 5 minuten besteld.
Nog geen 24 uur later werd mijn pakketje in de brievenbus bezorgd. Netjes verpakt in bubbeltjes plastic. Het openmaken was voor mij een emotioneel moment. Daar was hij: Nemo op een tegeltje. Helder, duidelijk en ik vind mooier dan op een foto.
Zijn zakje met haartjes hangt nu achter op het tegeltje.

En ik ben hier zo blij mee, dat ik jullie ook blij wil maken met zo’n mooi gepersonaliseerd tegeltje. Dus ik ga er 1 verloten!
Wat moet je hier voor doen? Like en deel massaal dit bericht op de facebook pagina. Vertel daarbij waarom jij zo’n gepersonaliseerd tegeltje wilt hebben. Op 1 november verloot ik dan live het tegeltje.

Mocht je nu zelf een kijkje op de website willen nemen? Klik dan hier onder op de banner. Echt super leuk om cadeau te geven voor een verjaardag/feest/sinterklaas of kerst!
Of gewoon zomaar! Net als ik!

gepersonaliseerde tegeltjes met tekst, foto of spreuk bij Tegeltjes.com

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Han Reuvers schreef:

    Die lieve Nemo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s