Kerst begint vroeg dit jaar!

Xmasdeco Basic Package

It’s beginning to look a lot like Christmas

Ik hou van kerst. Ieder jaar een mooie boom, mooie versieringen, mooie lampjes, en vooral veel kaarsjes in huis.
De warmte die het huis dan uitstraalt maakt me dan blij.

Maar kerst 2020 zal anders zijn dan andere jaren. Sterker nog… in tijde van corona heeft niemand een duidelijk beeld hoe deze gevierd zal worden. Mag je met een grote familie bij elkaar zijn? Of enkel het gezin? Of met vrienden.. zijn de restaurants open?

En voor mij geldt niet alleen deze onzekerheid, maar ook dat ik op de wachtlijst staat voor een operatie. En ik kan ieder moment het bericht krijgen met een datum in November. Maar het kan ook zo zijn dat de opname tijdelijk uitgesteld wordt door Corona. Je weet het niet. Vooralsnog is er volgens het ziekenhuis nog geen opnamestop.

En zo kan het dus gebeuren dat ik op mijn 50e verjaardag(21-11) of in het ziekenhuis lig en net geopereerd ben, of thuis geopereerd in bed lig, en de daarop volgende 6 weken geen fysieke inspanning mag verrichten.

Vandaar dat ik een beslissing heb genomen betreft kerst. Deze slaan we NIET over…. deze komt eerder in huis. En aangezien een echte kerstboom in mijn appartement niet praktisch is, heb ik een mooie kunstboom bij KUNSTKERSTBOMEN besteld. Deze wordt enkele dagen voor mijn operatie datum opgezet, zodat ik dit niet meer hoef te doen NA mijn operatie. En wat is er mooier dan herstellen op de bank met een mooie boom en mooie lichtjes??? Juist!

Maar kijk snel even op hun pagina, en waarom? Omdat je daar ook Plafond kunstkerstbomen kunt kopen. Die zijn niet al te groot, en zeker niet al te duur! Zo leuk!
Weet zeker dat daar liefhebbers voor zijn. Als je op de onderstaande banner klikt komt je vanzelf op de website!

Kunstkerstbomen.nl - Voor al uw Royal Christmas kerstartikelen!


De boom die ik heb besteld wordt netjes bij me afgeleverd, en heb ik er verder geen omkijken naar. Makkelijk, omdat ik zelf alleen maar een fiets heb, en daar een boom niet achterop past.
Ik kon ook naar een kerstshow in een tuincentrum gaan, maar daar loop je nu over de hoofden, en in coronatijd is dat niet handig, en wil ik gezond en fit blijven voor mijn komende ingreep.
Dus ik ben zeer benieuwd! Wat me opviel op de website van XMASDECO was dat je ook kant en klare kerstboom pakketten kunt kopen. Inclusief ballen, verlichting en andere decoratie. Handig als je nog niets in huis of op je bedrijf hebt, en alles in 1 keer aan wil schaffen.

Handig toch???Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s