Kerst begint vroeg dit jaar deel 2

on
Xmasdeco Basic Package

Afgelopen vrijdag werd mijn kunstkerstboom van KUNSTKERSTBOMEN afgeleverd, en ik moet zeggen dat ik nu al zin had om hem op te zetten. Gewoon makkelijk online besteld, en door de pakketdienst thuis bezorgd. Helemaal top!
Want als je naar buiten kijkt… vind je het dan gek? Troosteloos en nat weer, harde wind, en je wordt geacht om zoveel mogelijk binnen te blijven.

Dan pak je de kerstboom maar uit. Het opzetten was ontzettend simpel. Binnen 20 minuutjes stond hij kant en klaar om opgetuigd te worden. Dus werd het tijd om te versieren. Dat werd een grote uitdaging, want waar waren mijn ballen en lampjes gebleven? En ik woon slechts op 64m2, en ik heb mijn hele bergkast op zijn kop gezet, maar nergens te vinden.
Na anderhalf uur keek ik uit pure wanhoop onder mijn bed. Daar zag ik een doos waar mijn veel te dure laarzen in hebben gezeten. Hebbes!

Nu ben ik niet het allergrootse creatieve wonder, dus mijn boom zal er nooit uitzien als een designboom. Wel is hij met liefde opgetuigd.

Wil je meer weten over de boom die ik heb besteld? Klik dan snel op de banner.


Fijne zondag allemaal!!

Kunstkerstbomen.nl - +400 modellen kunstkerstbomen - guirlandes - kransen etc.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s